Actueel

15 juni – VaderSlag

Alle mannen mochten op deze dag bij de bouwvakvrouwen in ons winkelcentrum hun slagvaardigheid laten zien. De vaders konden tussen 12.00 uur en 16.00 uur meedoen met de winactie ‘Sla je slag’. Veel vaders deden mee en toonden hun spierballen. Uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn.

De heer Escudero kreeg de complete auto steam cleaning cadeau van zijn zoon die het ‘Vaderdagspel Sla je slag” won.

Voor een sfeerimpressie zie onze facebookpagina.

1 juni – Luifstyleshow

Op zaterdag 1 juni werd voor de 1ste keer de Luifstyle Rode Loper show gehouden in winkelcentrum De Luifelbaan te Leiden.
Op drie verschillende plaatsen showden winkels en horeca hun kleding en producten middels een leuke rode lopershow. Er was ook een leuke gratis loterij waar prijzen te winnen waren. De shows vonden plaats om 11.30, 13.30 en 15.30 uur.

Mode en producten

Inspiratie was op a.s. zaterdag volop te vinden in het winkelcentrum. Op de drie catwalks liepen modellen, gehuld in de nieuwste trends op het gebied van dames- en herenkleding. En hoe combineren al die nieuwe trends met de elegante laarsjes, stoere boots of comfortabele sneakers? Daarbij showden ze ook de nieuwste producten van andere winkeliers op het gebied van beauty, huidverzorging, huishoudelijke items, lifestyle, brillen, interieur, vers, delicatessen, reizen, cadeaus en fotografie.

Mooie prijzen

Tijdens de shows gingen de modellen de rode loper op met op de achtergrond de beats van een (mobiele)dj. Ook maakten bezoekers kans op bloemen en taarten tijdens de gratis loterij. Vrouwfit verzorgde twee BRN demo’s.

Kaart